Първите си задачи получи днес новият заместник-кмет в община Казанлък Ахмед

...
Първите си задачи получи днес новият заместник-кмет в община Казанлък Ахмед
Коментари Харесай

Ето за какво ще отговаря новият заместник-кмет в община Казанлък 

Първите си задания получи днес новият заместник-кмет в община Казанлък Ахмед Мехмед, който беше приветстван на оперативка на кмета Галина Стоянова. Тя пожела на новия сътрудник да направи по-пряк контакта с ресорите, за които ще дава отговор и сполучливи резултати. В ресора на Мехмед влизат опазване на здравето, обществени действия и спорт.
Новият заместител ще дава отговор за организацията и контрола върху здравните търговски сдружения - Многопрофилната болница за интензивно лекуване (МБАЛ) „ Д-р Христо Стамболски “ и Диагностично-консултативния център (ДКЦ) „ Поликлиника “ в Казанлък. В ресора му попадат и учебното и детското опазване на здравето, обществените действия в домовете за остарели хора, Центъра за настаняване от фамилен вид (ЦНСТ) и предпазените жилища, обществените услуги и стратегии за персонални помощи и спортните клубове. Влезлите в действие нови закони в областта на обществената политика на страната и произлизащите от тях нови задължения на общините постановат измененията в управлението на община Казанлък, оповестяват от пресцентъра.
За триумф в работата Ахмед Мехмед получи от кмета значка знак на града и си пожела да е част от още по-успешен мандат на Галина Стоянова. Новият заместник-кмет е прочут в Града на розите като експерт с опит в частния и обществения бранш, бил е два мандата общински консултант.
Макар и натоварена с нови отговорности общинската администрация в Казанлък резервира числеността си от 145 щатни бройки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР